Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. GRATIS verzending vanaf €75,-

Bestellen bij treinbaanvoorkinderen.nl

Venzendkosten & levering

Een bestelling van € 75,- of meer wordt in Nederland en België gratis bij je thuis bezorgd. Verzendkosten op overige bestellingen bedragen €6,95.
Wij verzenden veilig en vertrouwd met PostNL. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur besteld, versturen wij het dezelfde dag met PostNL

Retourneren

Retourneren is altijd mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst, zolang de originele verpakking nog heel en ongeopend is en je voldoet aan het retourbeleid.

Retourneren zelf is gemakkelijk:

Handige links:
Meldt eerst je retourzending aan via ons retourportaal
Lees ook ons volledig retourbeleid

Garantie

Onze producten worden geproduceerd door derden. Garantie beperkt zich daarom alleen tot de garantievoorwaarden van de betreffende producent.
Uiteraard willen wij je - redelijker wijs - helpen met het recht op garantie van de producent.

Betalen

Betalen kan eenvoudig en veilig via onze betalingspartner Mollie. Je kunt betalen met iDeal, Creditcard of gewoon per bankoverschrijving. Na je betaling kom je automatisch weer op onze webshop terecht.

Bestellen & annuleren

Als je op de knop "bevestig bestelling" klikt, heb je definitief besteld bij Treinbaan voor Kinderen (Rail-Gb Ltd.). Zodra je een orderbevestiging via de mail van ons hebt ontvangen, hebben we een koopovereenkomst. Mocht er per ongeluk iets in de artikelomschrijving of -prijs niet juist te zijn, dan kun je de bestelling natuurlijk annuleren. Ook wij mogen dit. Mochten we door overmacht het product niet kunnen leveren, dan laten we dit uiteraard weten. Je krijgt dan je geld terug en de bestelling wordt geannuleerd.

Zo simpel is het.

Veilige betaling en levering, incl. garantie